Ράτσες

September 2013

Οι σκυλοτροφές, δηλαδή η ξηρά τροφή, οι κονσέρβες και οι λιχουδιές, αποτελούν μια βασική πηγή όλων των στοιχείων που χρειάζεται ο σκύλος σας. Το σπιτικό φαγητό δεν είναι κατάλληλο για τους σκύλους, διότι περιέχει αλάτι, λιπαρά και άλλα συστατικά, που βλάπτουν σε βάθος χρόνου την υγεία του αγαπημένου σας κατοικίδιου.

Οι σκυλοτροφές, δηλαδή η ξηρά τροφή, οι κονσέρβες και οι λιχουδιές, αποτελούν μια βασική πηγή όλων των στοιχείων που χρειάζεται ο σκύλος σας. Οι σκυλοτροφες ειναι πολυ καλήτερες απο το σπιτικό φαγητό, που δεν είναι κατάλληλο για τους σκύλους διότι περιέχει αλάτι, λιπαρά και άλλα συστατικά, που βλάπτουν σε βάθος χρόνου την υγεία του αγαπημένου σας κατοικίδιου.

Ράτσα σκύλου Γιορκσάιρ Τεριέ

Γιορκσάιρ Τεριέ

/ Yorkshire Terrier

Μιά αληθινή μινιατούρα σκύλου, το Γιορκσάιρ Τερριέ είναι αξιολάτρευτο για συντροφιά αλλά και καλός φύλακας γιατί είναι πολύ επιφυλακτικός με τους ξένους. Μια ζωγραφιά να το βλέπεις και σαν ψεύτικο πάνω σε ένα μαξιλαράκι στο καναπέ μας.

παγκοσμια ημερα ζωων

Παγκόσμια μέρα των ζώων είναι η 4η Οκτωβρίου και η ίδια μέρα γιορτάζεται για τον Φραγκίσκο της Ασίζης, όχι τυχαία. Πολύ αγαπούσε ο αξιαγάπητος αυτός καλόγερος όλα τα πλάσματα της δημιουργία οπότε και τα ζώα.