Ράτσες

Pets-friends.gr: Το δικό σου Online pet shop για super αγορές, σε ανταγωνιστικές τιμές!

Pets-friends.gr: Το δικό σου Online pet shop για super αγορές, σε ανταγωνιστικές τιμές!

Τελείωσε η ξηρά τροφή για το κατοικίδιό σας; Θέλετε να κάνετε αγορές για το ζωάκι σας και δεν προλαβαίνετε;
Τώρα αγοράζετε όλα όσα χρειάζεστε μέσα από το καλύτερο online pet shop Pets-Friends!

Εδώ και 20 χρόνια το Pets-Friends έχει κατακτήσει τις καρδιές των κατοικιδίων και των ιδιοκτητών τους, γιατί φέρνει στην πόρτα σας όλα όσα χρειάζεται ο μικρός σας φίλος για την διατροφή, το παιχνίδι, την στέγη και όλες τις γενικότερες ανάγκες.

Τι θα βρείτε στο πιο χνουδωτό pet shop; Ποια είναι τα top special προϊόντα και πως μπορείτε να κερδίσετε μεγάλα δώρα;
O κόσμος του σκύλου, της γάτας, του τρωκτικού, του πτηνού, του ψαριού σας είναι εντελώς διαφορετικός από τον δικό σας, για αυτό το Pets-Friends για κάθε προϊόν σας δίνει όλες τις σημαντικές πληροφορίες που θέλετε για να ξέρετε με ακριβείς λεπτομέρειες για τυχόν αλλεργίες, ιδιαίτερες ανάγκες, ράτσες κ.τ.λ.

Διατροφή
Όλες οι τροφές είναι κατηγοριοποιημένες ανάλογα με την ηλικία και τις ξεχωριστές ανάγκες που έχει το ζωάκι σας. Είναι διαχωρισμένες από ξεχωριστές ποικιλίες κρεατικών και λαχανικών ή σκέτες, έτσι ώστε να καλύπτουν τις γευστικές προτιμήσεις του κατοικιδίου σας. Έτσι, μπορείτε να βρείτε πολύ εύκολα σκυλοτροφές, γατοτροφές αλλά και τροφές για κουνέλια, μικρά κατοικίδια όπως χάμστερ αλλά και πτηνά!
Δείτε εδώ τις καλύτερες σκυλοτροφές και κερδίστε από τις προσφορές και τα δωρεάν μεταφορικά που σας προσφέρει το Pets-Friends!

Παιχνίδια
Ιδιαίτερα για τον σκύλο και την γάτα, η ψυχαγωγία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της προσωπικότητάς τους και τους φέρνει και πιο κοντά με το αφεντικό τους. Στο online pet shop μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις, από παιχνίδια που εξάπτουν την φαντασία και την εξυπνάδα.

Και το πιο σημαντικό;
Είναι μπροστά στις οθόνες σας τα μεγαλύτερα brands! Acana, Belcando, Sam's Field, Pedigree, Royal Canin, Naturea, Krispy, Whiskas κ.α.

Μην ξεχνάτε επίσης ότι το Pets Friends διοργανώνει τους καλύτερους διαγωνισμούς, με δωροεπιταγές και προϊόντα που χρειάζεται κάθε ζώο. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν τόσο με την fan page στο Facebook, εδώ!

Εξυπηρετεί Αθήνα, Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα!
Καλές αγορές!