Ράτσες

March 2013

Πως αναγνωρίζουμε ότι κάτι δεν πάει καλά με το σκύλο μας ή την γάτα μας. Συμπτώματα.

Το αγαπημένο μας κατοικίδιο δεν είναι αυτό που έχουμε συνηθίσει. Δεν μας κάνει χαρές όταν μας βλέπει, κάθεται σε μια γωνιά πολύ ήσυχο, δεν έχει όρεξη να φάει, νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Γλαύκωμα: Ασθένειες που χτυπούν συνήθως τα καθαρόαιμα σκυλιά

Το γλαύκωμα είναι μια κλινική κατάσταση αρκετά συχνή στους σκύλους, ιδίως σε καθαρόαιμα Κόκερ, Μπουλμαστίφ, Μπιγκλ, Τσόου Τσόου, Δαλματίας, Σπρίνκγερ Σπάνιελ, Μολοσσούς και Χάσκι.

Τι δεν πρέπει να τρώει η γάτα σας

Αβοκάντο Μπορεί να προκαλέσει πεπτικές διαταραχές, ακόμη και πανγκρεατίτιδα.
Αλκοολούχα ποτά Μπορεί να προκαλέσουν καρδιακή προσβολή, κώμα ή ακόμα και θάνατο.

Ράτσα σκύλου Αδέσποτο

Αδέσποτο

/ Adespoto

Αδέσποτο. Μάλλον ένα σκυλί ή γατάκι άνεργο, που λαχταράει να δουλέψει για εσάς υλικά, συναισθηματικά και πνευματικά. Δοκιμάστε μια φάτσα και όχι μια ράτσα. Άλλωστε και οι ράτσες κάπως έτσι βγήκαν, από διασταυρώσεις και από ζώα που ξεχώρισαν. Δοκιμάστε να υιοθετήσετε ένα φιλαράκι και όχι ένα επώνυμο μπιζουδάκι.

Υπάρχει καινούργια ράτσα στην αγορά και είναι υπέροχη

Υπάρχει μια καινούργια ράτσα στην αγορά σκύλων και είναι υπέροχη, συντροφική, ανιδιοτελής και πιστή μέχρι τέλους. Και το όνομα αυτής, αδέσποτο.
Η καλύτερη Φάτσα.
Θέλω φάστα όχι ράτσα. Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε.

Ιατρική φροντίδα σκύλου, γάτας.

Τι πρέπει να κάνουμε όταν έχουμε ζώα στο σπίτι, κυρίως σκύλους ή γάτες για τα ίδια τα ζώα αλλά και για εμάς. Είναι πολύ σημαντικό να μην τα παραμελούμε όλα αυτά για να χαίρεστε τα αγαπημένα σας κατοικίδια για πολλά πολλά χρόνια.

Cane Corso - Κάνε Κόρσο

Το κανε κορσο είναι ένα σκυλί πιστό στον ιδιοκτήτη και θα υπερασπιστεί τα μέλη της οικογένειας, αν χρειαστεί. Σκυλιά πολέμου χρησιμοποιήθηκαν από τους Αιγυπτίους, τους Έλληνες, Πέρσες, Σαρμάτες, Σλάβους, Βρετανούς και Ρωμαίους.

Tags: 

Τσιμπούρια; Ποτέ πιά

Πως να μην έχει τσιμπούρια ο σκύλος μας; Πότε να του βάλω το τσιμπουρόλουρο; αν βρώ τσιμπούρι τι πρέπει να κάνω; Πως ψεκάουμε το σκύλο ας για τσιπούρια; Και απούλα και τσιπουρόλουρο; Όλες οι απορίες σας εδώ.

Ράτσα σκύλου Πρέσα Κανάριο

Πρέσα Κανάριο

/ Perro de Presa Canario

Το Perro de Presa Canario είναι ένα μεγάλο σκυλί, τύπου μολοσσού, που αρχικά εκτρέφοταν σαν ζώο εργασίας. Το όνομα της φυλής είναι ισπανικό, σημαίνει σκυλί αλιευμάτων των Καναρίων νήσων και συχνά συντομεύεται σε Presa Canario ή απλά Presa.